Λίγα λόγια –Ποιοι είμαστε

Ανάγκες ! Ανάγκες! Ανάγκες !


Πόσες ανάγκες μπορεί να φέρει ο ερχομός ενός μωρού;  Η απάντηση σαφής για όσους έχουν γίνει γονείς : Άπειρες !

Το i-baby.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει τις υλικές ανάγκες, που σκοπό έχουν να διευκολύνουν την καθημερινότητα της μαμάς και του μπαμπά, αλλά και του μωρού! Έξυπνα και καινοτόμα προϊόντα έρχονται για να βοηθήσουν όσο μπορούν  το δύσκολο αλλά και τρυφερό έργο του γονιού !

To «intelligent baby» στοχεύει σε intelligent προϊόντα για έξυπνα μωρά και έξυπνους γονείς και όχι μόνο! Θείε και  θεία, νονέ και νονά, παππού και γιαγιά, φίλε και καλεσμένε  ήρθε πλέον η ώρα να επιλέξεις  ένα δώρο πρωτότυπο, μοναδικό, πρακτικό, χρηστικό και διασκεδαστικό ! Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε όλα εκείνα τα προϊόντα που θα εξοικονομήσουν χρόνο, θα λύσουν τα χέρια, θα διευκολύνουν τη βόλτα, την εκδρομή, τον ύπνο, το φαγητό και τόσες άλλες ανάγκες του μωρού με γνώμονα πάντα την ποιότητά του, ελέγχοντας τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Ευελπιστούμε η βόλτα σου στο κατάστημα μας να είναι διασκεδαστική και να μας στείλεις όποιες  παρατηρήσεις, ελλείψεις ή επιθυμίες έχεις για να μπορέσουμε να διορθωθούμε προς όφελος δικό μας και δικό σου! Θα συνεχίζουμε την προσπάθεια εύρεσης  περισσότερων  πρωτότυπων και χρηστικών προϊόντων  για το μωρό και θέλουμε τη βοήθεια σου  για να κάνουμε το i-baby.gr , όχι απλά ένα κατάστημα αλλά μια κοινότητα από γονείς, μωρά και φίλους!


i-baby.gr

For intelligent babies ;-)