Δωροεπιταγές

Θέλεις να κάνεις ένα δώρο, αλλά δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ; Λογικό ! Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά όταν πρόκειται για ανάγκες  παιδιών , και πρέπει να μαντέψεις αν το χρειάζεται ή όχι , ή αν το έχει ήδη ή όχι… Για να αποφύγεις τις άσκοπες επιστροφές , το i-baby δημιούργησε για σένα …ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά άπειρες δωροεπιταγές ! Δωροεπιταγές διάφορων αξιών, για κάθε περίσταση (δώρο γέννησης, δώρο βάφτισης, δώρο γενεθλίων, δώρο Χριστουγέννων, δώρο για συγγενή, δώρο για φίλο κ.α.). Την αξία την επιλέγεις εσύ και γράφεις πόσα χρήματα θες να διαθέσεις για το δώρο σου !

Η διαδικασία απλή:
Κάνεις κλικ εδώ , συμπληρώνεις τα στοιχεία σου , τα στοιχεία του παραλήπτη , το ποσό που θες να διαθέσεις για τη δωροεπιταγή και ολοκληρώνεις τη πληρωμή. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σου , ο παραλήπτης θα λάβει ένα email με το δώρο του !

Σημαντικές πληροφορίες:

•    Ο παραλήπτης  μπορεί να την εξαργυρώσει την δωροεπιταγή αποκλειστικά επιλέγοντας κάποιο προϊόν από το  φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα .
•    Η αξία της δωροεπιταγής δεν επιστρέφεται και δεν εξαργυρώνεται σε χρήματα.
•    Ο παραλήπτης μπορεί να συμπεριλάβει το προϊόν και τα μεταφορικά έξοδα μέσα στην αξία  της δωροεπιταγής  (π.χ. για μια δωροεπιταγή αξίας 35€ μπορεί να επιλέξει ένα προϊόν κόστους 31,25€ συν το κόστος των μεταφορικών 3,75€, σύνολο 35 € και να μην έχει καμία επιπλέον χρέωση).  
•    Ο παραλήπτης εφόσον το θέλει μπορεί να μη συμπεριλάβει τα μεταφορικά έξοδα  μέσα στην αξία της δωροεπιταγής και να χρεωθεί τα μεταφορικά έξοδα (π.χ. για μια δωροεπιταγή αξίας 35€ μπορεί να επιλέξει ένα προϊόν κόστους 35€ και να χρεωθεί μόνο το κόστος των μεταφορικών  που είναι 3,75€ ).
•    Εάν επιλεχθεί τρόπος πληρωμής η μέθοδος της αντικαταβολής υπάρχει όπως και σε όλες τις παραγγελίες η έξτρα χρέωση των 2€ (που και πάλι μπορεί να συμπεριληφθεί ή όχι μέσα στην αξία της δωροεπιταγής, αναλόγως της αξίας του προϊόντος που θα επιλέξει ο παραλήπτης όπως στα παραπάνω παραδείγματα).
•    Η δωροεπιταγή θα πρέπει να εξαργυρώνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών.