Τρόποι Πληρωμής

 Πως μπορώ να πληρώσω για τις αγορές μου στο i-baby;


Στο i-baby προσπαθούμε να βρούμε όλους τους δυνατούς τρόπους για να σε διευκολύνουμε στη διαδικασία της πληρωμής των προϊόντων σου.


Μέσω αντικαταβολής

Επιλέγεις τη μέθοδο αντικαταβολής. παραλαμβάνεις στο χώρο σου τη παραγγελία σου, και εξοφλείς εκείνη τη στιγμή το ποσό των προϊόντων που αγόρασες. Η επιλογή της αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα έχει επιπλέον χρέωση 2,00 € (ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος διαχείρισης της αντικαταβολής).


Μέσω  κατάθεσης στη τράπεζα

Μπορείς αφού ολοκληρώσεις τη παραγγελία σου , να κάνεις κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς  :

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού (Όψεως) :  43 000 200 200 7467
IBAN Λογαριασμού: GR 44 0140 4300 4300 0200 2007 467
Όνομα δικαιούχου : Ιωάννα Τσολή

Εφόσον γίνει η πληρωμή παρακαλούμε να μας αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@i-baby.gr ή να μας καλέσεις στο 6973-807339, για να προωθήσουμε τη παραγγελία σου! Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σου, θα μας βοηθούσε να αναγράφεται στο καταθετήριο  ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της.

Υποσημείωση : Εφόσον η μεταφορά χρημάτων γίνεται από την ίδια τράπεζα δεν υπάρχει καμία χρέωση.  Μόνο όταν πρόκειται για διατραπεζική συναλλαγή, δηλαδή η κατάθεση γίνεται από διαφορετική τράπεζα , ο πελάτης θα πρέπει να καλύψει  όλα τα τραπεζικά έξοδα. Αν δεν έχουν καλυφθεί όλα τα έξοδα, θα προσθέτονται χωρίς ειδοποίηση στην κοστολόγηση της παραγγελίας σας. Δυστυχώς, λόγω των ισχυουσών διατάξεων των capital controls στη χώρα μας, ακόμη δε μας επιτρέπεται να διατηρούμε λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας . Λυπούμαστε για αυτό και ευελπιστούμε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε ως προς αυτό σύντομα!


Μέσω  πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Κάνεις την παραγγελία σου μέσω του site και εξοφλείς με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σου. Η επιβεβαίωση της πληρωμής πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της κάρτας.

 
Μέσω PayPal

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό σου στο PayPal για να πληρώσεις τη παραγγελία σου, επιλέγοντας την μέθοδο πληρωμής με PayPal και θα οδηγηθείς αυτόματα στη σελίδα του PayPal για να ολοκληρωθεί η πληρωμή.


Τοις Μετρητοίς

Μπορείς να μας πληρώσεις μετρητοίς και να παραλάβεις τη παραγγελία σου , εφόσον μας επισκεφτείς στο φυσικό μας κατάστημα. Άλλωστε θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε !


Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.